Dept. of Biology | Dept. of Chemistry | CCG | CECAD | CIO | CMMC | CRC1218 | CRC1310 | CRC1399 | CRC1403 | CRC1451 | CRC1530 | T-CRC259 | FOR2240 | FOR2722 | CRU329 | CRU2251 | GRK2407 | GSfBS | GSHZ | CGA | IPMM | IPHS | RTG-NAC | RTG-reloc | MPI-Ageing | MPI-Metabolism Research | EKF-Cologne | MSSO | Medical Faculty | Math-Nat-Faculty
Seminar Calendar: November 26, 2019 | ||
---|---|---|
Date | Seminar | Location |
Tuesday, | Prof. Dr. Eric von Elert Aquatic Chemical Ecology, Institute of Zoology, University of Cologne Was macht das CO2 in unseren Ozeanen?Host: Prof. Dr. Hartmut Arndt Institute of Zoology, General Ecology
| Lectrue Room (0.24) , ground floor |
Tuesday, | Prof. Dr. Michael Bonkowski Terrestrial Ecology, Institute of Zoology, University of Cologne Brennende Tropenwälder, Sojaindustrie und SchweineschnitzelHost: Prof. Dr. Hartmut Arndt Institute of Zoology, General Ecology
| Lectrue Room (0.24) , ground floor |
Tuesday, | Prof. Dr. Hartmut Arndt General Ecology, Institute of Zoology, University of Cologne Der Rhein und andere Binnengewässer im Würgegriff des KlimawandelsHost: Prof. Dr. Hartmut Arndt Institute of Zoology, General Ecology
| Lectrue Room (0.24) , ground floor |
Tuesday, | Prof. Dr. Jost Borcherding General Ecology, Institute of Zoology, University of Cologne Maßnahmen gegen den Klimawandel: Ein paar (oft verschwiegene) Fakten zur Wasserkraft als „Grüne Energie“Host: Prof. Dr. Hartmut Arndt Institute of Zoology, General Ecology
| Lectrue Room (0.24) , ground floor |
Tuesday, | Prof. Dr. Juliette de Meaux Plant Molecular Ecology, Institute for Botany, Universitity of Cologne The conditions of species maintenance in changing climatesHost: Prof. Dr. Hartmut Arndt Institute of Zoology, General Ecology
| Lectrue Room (0.24) , ground floor |
Tuesday, | Prof. Peter Stehle Universität Bonn/ Institut für Ernährungs- und Lebensmittelwissenschaften Hunger und Fehlernährung: eine FolgenabschätzungHost: Prof. Stanislav Kopriva Universität zu Köln / Kompetenzfeld Food Security / Universität zu Köln / Kompetenzfeld Food Security | 0.024 |